Welkom in mijn salon

Bedankt voor je interesse in mijn salon. Ik ben er erg blij mee en hoor goede geluiden van mijn klanten die binnen komen. De meeste hadden niet verwacht dat het er zo uit zou zijn en zijn daarom zeer aangenaam verrast. 
Ik probeer met de middelen die ik heb een kwalitatieve maar betaalbare massage te kunnen geven aan iedereen.

Verschillende massage's

Een massage is een totaalbehandeling . Bij een goede massage komt dan ook heel wat kijken om het effect van een massage zo optimaal mogelijk te laten zijn. In mijn salon in Amsterdam heb ik vijf basisvoorwaarden waar ik me op richt om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat jij als klant je zo goed mogelijk kan ontspannen.
Dit zijn mijn basisvoorwaarden:
  • Hygiëne
  • Sfeervolle massageruimte die rust uitstraalt
  • Goede massagemiddelen waaronder 100% natuurlijke oliën
  • Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid
  • Juiste houding en aanraking van de klant
Bij een massage gaat het om het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, beweging, of trilling op de zachte weefsels van het lichaam ter verhoging van enigerlei aspect van het welzijn. Wil je meer weten over een massage in het algemeen klik dan hier

Massage technieken

Er zijn verschillende technieken die worden gebruikt bij een massage.
Als je meer wilt weten over de techniek klik dan op link van de massage waar je meer over wilt weten. Hieronder beschrijf ik de technieken die ik beheers en toepas in mijn salon in Amsterdam of bij u thuis ( In de omgeving Amsterdam, Zaandam, Weesp, Amstelveen, Abcoude)

Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!

© 2021