Reviews

4.9/5 from 9 ratings.
Summary rating
Goeie massage
1 years ago.
Your review
Erg goed en snel op je gemak door de vriendelijke ontvangst...ik kom zeker terug Groet Jasper
Show more
1 of 1 people found the following review helpful
vj
1 years ago.
Your review
lieve vrouw die tijd heeft en vooral begrip ik heb amper klachten meer slaap stukken beter zonder pijn.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
test
1 years ago.
Your review
test
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Fijne massage
1 years ago.
Your review
Via social deal een voucher gekocht voor een massage van Nynke. In haar schattige massagehuisje in haar achtertuin kreeg ik een ontspanningsmassage van 60 min. Ze heeft dingen goed uitgelegd en een fijne massage geboden. Daarna ook nog mijn rug ingetaped met sporttape om de pijn in mijn onderrug te verminderen.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Relaxing massage
1 years ago.
Your review
Very nice ambient, massage adapted to your needs. Nienke is very nice and friendly. Recommended!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
1 rating(s).
Zeer prettig
1 years ago.
Your review
De massagesalon doet Scandinavisch aan en je komt er echt tot rust. Het ruikt er heerlijk en Nynke masseert erg goed. Een aanrader!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Ontspanningsmassage
1 years ago.
Your review
Ik heb bij Nynke genoten van een heel prettige ontspanningsmassage gecombineerd met verschillende oliën. Nynke weet heel goed wat ze doet en heeft me op een zalige manier laten ontspannen. Ook dacht ze heel betrokken mee aan oplossingen voor een lichamelijke klacht. Ik kom zeker terug en zou een massage bij haar zeker aanraden.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
vakantie
2 years ago.
Your review
Op vakantie gaan is voor mij synoniem met verstoppingen. Helaas een vervelende "bijwerking". Dit jaar heb ik van Nynke oliën daarvoor meegekregen. Ik zou ze moeten gebruiken om in te smeren en in te nemen. Toen ik ze opgehaald had rook ik eraan en prompt moest ik naar het toilet. Ik ben dat vol blijven houden en moest telkens na een paar uur naar het toilet. Ik heb deze vakantie dan ook geen last meer gehad van verstoppingen. Wat een prettige oplossing!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Aromatherapie
2 years ago.
Your review
Vandaag een kennismakingsbehandeling gehad met aromatherapie. Wat bijzonder is dat. Er wordt goed uitgelegd wat de bedoeling is en de omgeving is ook erg rustgevend. Ik moet zeggen dat ik ook echt effect voel van de behandeling en er werd ook gelijk opgemerkt welke oliën bij mij werken. Zeker een aanrader!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful

More to share? (Optional)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Preview:
Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!

© 2020