Thaise voet- en onderbeenmassage

Image

Wat is een Thaise voet- en onderbeen massage en wat doet het

De Thaise voet- en onderbeenmassage is al meer dan 3000 jaar oud en komt voort uit een oude Chinese massage. Zenuwen zitten verspreid door onze hele lichaam en hebben verbinding met onze huid. Weinig mensen weten wat de voeten de voeten worden gezien als een spiegel van ons lichaam. Ze weten dan ook niet wat de voeten en onderbenen kunnen betekenen voor hun gezondheid en genezing. Zenuwen zitten verspreid door onze hele lichaam en hebben verbinding met onze huid. De meeste zijn voornamelijk te vinden onder de voet. Het is dan ook niet zo gek te bedenken wat voor heilzame werking een Thaise voet- en onderbeenmassage kan hebben.

De Thaise voet- en onderbeenmassage is een ontspannende en energetische massage die zich niet enkel richt op de voeten, maar ook op de benen tot en met de knie. De massage combineert op unieke wijze een meridiaan- en reflexzonetherapie, die er voor zorgen dat o.a. de organen, zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonstelsel gestimuleerd worden. Bij een Thaise voet- en onderbeenmassage wordt gebruik gemaakt van Thaise olie, crème en een houten stokje.

Tijdens de massage kunt u verschillende gevoelens ervaren zoals: pijn, jeuk, kleurverschil, prikkels. Dit is een goede reactie van het lichaam die daarmee aangeeft dat het herstelproces is opgestart.

Deze massage verbetert de bloedsomloop, stimuleert de organen in ons lichaam en verlicht vermoeide benen.   

Image
Image

Hoe ziet een behandeling eruit

Mijn salon is in Amsterdam te vinden. Als je binnen komt dan is de ruimte al gevuld met de heerlijke geuren van essentiële oliën. Voor de gehele behandeling moet je ongeveer half uur extra rekenen. Eerst zullen we samen kijken waarvoor je bent gekomen en of er nog dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Afhankelijk van de duur van de massage die je hebt gekozen zal ik tussen de 30 en 60min bezig zijn. Als ik klaar ben met de massage ga ik terwijl jij nog even lekker aan het nagenieten bent, wat te drinken voor je halen. Tijdens het drinken zal ik je vragen hoe het is geweest. Ik geef je nog wat uitleg over wat ik heb ervaren en wat je eventueel de komende dagen kan verwachten.

Welke producten gebruik ik en waarom

Ik maak in mijn salon in Amsterdam gebruik van verschillende producten. Alle producten die ik gebruik zijn allemaal 100% natuurlijk. Het is daarom voor mij ook belangrijk om te weten of je wellicht een allergie hebt. Daarnaast kan ik bij enkele klachten soms gebruik maken van een essentiële olie. Indien ik dit wil doen zal ik hier altijd eerst om toestemming vragen bij je. Mocht je een lekkere geur willen aan je massageolie dan is dit ook mogelijk.

Een Thaise voet- en onderbeen massage is voor bijna iedereen geschikt.Het is dus een ideaal om jezelf ermee te verwennen of om kado te geven aan iemand anders.
Helaas ben ik nog niet opgeleid om zwangere vrouwen of mensen met kanker te behandelen en omdat dit toch een risico volle groep is behandel ik deze mensen op dit moment nog niet. In de toekomst zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren.

NB Ik ben geen dokter of specialist en daarom:

  • Kan ik geen diagnose stellen of aandoening vaststellen
  • Kan ik niet iets voorschrijven zoals medicijnen of kan ik huidige medicatie wijzigen. Dit dient altijd in overleg met uw arts of deskundige te gebeuren.
Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!

© 2021