Aroma Massage

Image

Wat is een Aroma Massage en wat doet het.

Een Aroma massage is een heerlijke beleving!! Die je helpt te ontspannen. Het mooie is dat het voor iedereen verschillend werkt en ondersteunt waar nodig. De mensen aan wie ik de massage heb mogen geven, zijn zeer tevreden over hun ervaring. Stuk voor stuk vonden ze het heerlijk en willen graag terug komen. Deze mensen zijn naar mijn salon in Amsterdam gekomen maar ik kom ook bij de mensen thuis mits dit in Amsterdam of omstreken is.

 

Deze Aroma massage is een massage volgens een vaststaand patroon. Het is ontwikkeld door Amerikaans bedrijf genaamd Dōterra die vervolgens ook in Nederland door is gebroken en nu door mij dus ook in Amsterdam wordt gegeven. Het is een zachte en ritmische techniek met 8 verschillende essentiële oliën verdund in een basisolie, die diep in het weefsel binnen dringen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten (punten die samenhangen met je organen) van je rug, je nek en je voeten. Deze techniek heeft als doel om je lichaam weer in balans te brengen. Door de combinatie van aanraking middels deze techniek en de essentiële oliën ervaar je heel snel het effect van de behandeling. Doordat je via de meridianenbanen werkt word je autonome zenuwstelsel* ondersteunt zodat de stress wordt verminderd zowel fysiek als emotioneel. Als gevolg hier van herstelt het evenwicht in het lichaam en voel je je meer in balans.

*Je autonome zenuwstelsel stuurt alle functies in je lichaam aan waar jij je niet de hele dag bewust van bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je ademhaling, je hartslag, en je spijsvertering.

Image

Hoe ziet een behandeling eruit:

Mijn salon is in Amsterdam te vinden. Als je binnen komt dan is de ruimte al gevuld met de heerlijke geuren van essentiële oliën. Voor de gehele behandeling moet je ongeveer 1 uur rekenen. Eerst zullen we samen kijken waarvoor je bent gekomen en of er nog dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Daarna zal ik, indien nodig, even achter de afscherming gaan staan, zodat jij je rustig uit kun kleden tot aan je ondergoed. Daarna mag je plaats nemen op de massagetafel onder een heerlijke handdoek en deken. Als je comfortabel ligt dan ga ik starten met de massage. Na ongeveer 45 minuten is de massage afgelopen. Jij mag dan nog even heerlijk blijven liggen. Terwijl jij nog even lekker aan het nagenieten bent, haal ik wat te drinken voor ons. Tijdens het drinken zal ik je vragen hoe het is geweest. Ik geef je nog wat uitleg over wat ik heb ervaren en wat je eventueel de komende dagen kan verwachten.

NB: houdt er wel rekening mee dat er wel wat olie aan de onderzijde van je haar komt. Het haar kan hierdoor wat vettig aanvoelen.

Welke oliën gebruik ik en waarom:

Ik maak in mijn salon in Amsterdam gebruik van verschillende producten. Alle producten die ik gebruik zijn allemaal 100% natuurlijk. Het is daarom voor mij ook belangrijk om te weten of je wellicht een allergie hebt.

rustgevend & ontspannend
> Balance & Lavendel
versterken van uw immuumsysteem > Melaleuca & On Guard
ontstekingsremmend & spierontspannend > AromaTouch & Deep Blue
homeostase* > Wild Orange en Peppermint

*Homeostase is het in evenwicht houden van voedings- en afvalstoffen in een cel. 

AromaTouch is een zachte techniek en daardoor voor vele mensen geschikt. Ook voor mensen met verschillende pijnklachten waaronder reuma, artrose en andere chronische pijnen. Door de ontspannende werking is het een cadeau om te krijgen en heeft het vaak ook een positief effect op het slaappatroon. Dus ook voor baby's en kinderen. Het is dus een ideaal om jezelf ermee te verwennen of om kado te geven aan iemand anders.Helaas ben ik nog niet opgeleid om zwangere vrouwen of mensen met kanker te behandelen en omdat dit toch een risico volle groep is behandel ik deze mensen op dit moment nog niet. In de toekomst zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren.

NB Ik ben geen dokter of specialist en daarom:

  • Kan ik geen diagnose stellen of aandoening vaststellen
  • Kan ik niet iets voorschrijven zoals medicijnen of kan ik huidige medicatie wijzigen. Dit dient altijd in overleg met uw arts of deskundige te gebeuren.
Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!