Statera Oleum
Met oliën in balans

Onze Diensten

Ontspanningsmassage

01

30 min / € 25,00

Nek, schouders en rug
02

±60 min / € 40,00

Nek, schouders, rug, gezicht/hoofd, armen en benen

Hotstone massage

01

30 min / € 30,00

Nek, schouders en rug
02

±60 min / € 45,00

Nek, schouders, rug, armen en benen

Kruidenstempel massage

01

30 min / € 40,00

2e en 3e kruidenstempel massage van 30 min is € 25,00
01

±60 min / € 55,00

2e kruidenstempel massage van 45 min is € 40,00

Onze producten

Essentiële Oliën

Image

Grondstoffen

Image

Chakra / Yin Yang

Image

Bad en Sauna

Image

Massage en Wellness

Image

Doe het zelf

Image

Cadeautjes

Image

Verpakkingen

Image

Geurverspreiders

Image

Kopen met korting

Een inschrijving bij Dōterra of Young Living heeft als voordeel dat je de oliën goedkoper krijgt, dan dat je deze via mijn of een andere distributeur koopt. Naast de 25% korting die je meteen na je inschrijving krijgt. kun je sparen voor extra korting die oploopt na mate je langer via LRP besteld. Deze korting loopt op van 10-30%. Je totale korting loopt daarmee op tot 55%. Hoe dit precies werkt lees je hier.

Als je deze voordelen wilt hebben schrijf je dan in door het contact formulier hier naast te gebruiken.

Daarnaast kun je met deze inschrijving natuurlijk zelf ook gaan ondernemen. Wil je hier meer over weten klik dan hier
Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!

© 2020